Udgivet den 13. marts 2021

Forår i Historisk Samfund

Historisk Samfunds planer for de kommende måneder fremgår af nyhedsbrev, udsendt i uge 10. Du kan læse nyhedsbrevet ved at trykke på "Læs mere" nedenfor. Hvis corona-restriktionerne, først og fremmest forsamlingsreglerne, tillader det, afholdes årsmøde lørdag den 24. april i Højer. Se mere herom under arrangementskalenderen. En eventuel udsættelse meddeles her på hjemmesiden samt via nyhedsbrev og på Facebook.

 

Nyhedsbrevet 

Foråret i Historisk Samfund

Coronarestriktioner fortsætter desværre med at begrænse de udadvendte aktiviteter i Historisk Samfund. Kun vores net-bogbutik har åbent.

Alle programsatte foredragsmøder i årets første kvartal er aflyst eller udsat på ubestemt tid.

Med forbehold for udsættelse har vi nu via det indstik, der fulgte med Sønderjysk Månedsskrift nr. 2, og via hjemmesiden indkaldt til årsmøde lørdag den 24. april kl. 13 på Højer Design Efterskole.

Generalforsamlingerne i foreningens fem kredse, som planmæssigt skulle have været afholdt i marts-april, har vi valgt at udskyde til senere på året. Og der er p.t. ikke programsat foredragsmøder i hverken april eller maj.

Historisk Samfunds traditionelle udflugter sydpå blev aflyst i 2020. Vi stiler nu efter at gennemføre turene – til Ejdersted og Rostock/Wismar  - i sensommeren. Udflugterne er fuldtegnede med tilmeldte fra i fjor.

Som det også fremgår på hjemmesiden er vores kontor og butik på Rigsarkivet i Aabenraa indtil videre fortsat lukket for personlig fysisk betjening. Men du kan altid komme i kontakt med os via mail, og bøger kan bestilles pr. mail eller ved at benytte hjemmesiden.

Alle medlemmer har med det seneste indstik netop fået en ny bogliste, og i den forbindelse kan nævnes, at flere bøger nærmer sig udsolgt, og at priserne på andre er sat ned. Se også her mere på hjemmesiden og klik på Butik.

Nævnte indstik er udsendt i uge 10 sammen med Sønderjysk Månedsskrift nr. 2. Skulle du ikke som medlem have modtaget denne forsendelse, bedes du kontakte os pr. mail.