Udgivet den 19. marts 2020

”Genforeningens arkitekt” – En velskreven og grundig bog – Kan varmt anbefales

Poul Ulrich Jensen, historiker og tidl. arkivar, har anmeldt bogen Genforeningens arkitekt: H.P. Hanssen 1914-1936 – Bind 2 om de dansksindede sønderjyders førstemand H.P. Hanssen – på hjemmesiden Historie-online.dk den 18. marts 2020.

Anmelderen skriver bl.a.: ”Hans Schultz Hansens velskrevne og grundige bog om H.P. Hanssens utrættelige virke fra 1914 til 1936, først og fremmest som Genforeningens arkitekt, bygger på et omfattende kildemateriale og beskriver et kompliceret forløb med et stort persongalleri”.

….. og fortsætter:

”Teksten suppleres på bedste vis med mange velvalgte illustrationer”.

….. og afslutter med:

”Bogen kan stærkt anbefales, og vi kan jo her i 2020 konstatere, at de mange bestræbelser på at finde den rigtige løsning på grænsedragningen bar frugt. Den har foreløbig holdt i 100 år”.

---------------------------------------------------

 

Historisk Samfund for Sønderjylland og Sprogforeningen har udgivet den nye bog, skrevet af dr. phil. Hans Schultz Hansen, Genforeningens arkitekt: H.P. Hanssen 1914-1936 - Bind 2 om de dansksindede sønderjyders førstemand H.P. Hanssen.

Læs mere på her på vores hjemmeside.

Du også bestille bogen i Butikken her på hjemmesiden og endda få en ekstra god rabat, hvis du samtidigt bestiller bind 1, De danske sønderjyders førstemand.

Bogen er på 335 sider, indbundet og illustreret med kendte og mindre kendte fotos og forsynet med et navneregister til begge bind ved Hans-Ole Mørk. Prisen for medlemmer af Historisk Samfund for Sønderjylland og Sprogforeningen er 148 kr. Prisen i boghandelen er 248 kr.