Udgivet den 25. februar 2020

Genforeningens arkitekt får flotte anmeldelser


“Dette velskrevne værk kan anbefales på det varmeste”, skriver Peter Gram i en helsides anmeldelse i JydskeVestkysten af bogen Genforeningens arkitekt. 

Han betegner det som en spændende, men også lidt sørgelig beretning om en af Sønderjyllands - og Danmarks - mest betydende politikere, der dog ikke altid var værdsat i sin samtid. Anmeldelsens overskrift lyder “Genforeningens arkitekt får værdig biografi”.

I Weekendavisen skriver Rasmus Glenthøj, at bogen er skrevet af en forfatter, der kender sin mand, emne og periode, og betegner det som bundsolidt historisk håndværk.

“Hans Schultz Hansen har begået et værk over H. P. Hanssens liv, der er mandens minde værdig. Forfatteren har nemlig ret. Hanssen var genforeningens arkitekt. Han var den rette mand på rette tid og sted”, slutter den fine anmeldelse.

Læs mere på her på vores hjemmeside.

Du også bestille bogen i Butikken her på hjemmesiden og endda få en ekstra god rabat, hvis du samtidigt bestiller bind 1, De danske sønderjyders førstemand.

Bogen er på 335 sider, indbundet og illustreret med kendte og mindre kendte fotos og forsynet med et navneregister til begge bind ved Hans-Ole Mørk. Prisen for medlemmer af Historisk Samfund for Sønderjylland og Sprogforeningen er 148 kr. Prisen i boghandelen er 248 kr.