Udgivet den 27. november 2020

Ingen porto frem til jul

Har du overvejet at give bøger som julegave - eller måske glæde dig selv med en bog eller to -, er der mange muligheder hos Historisk Samfund for Sønderjylland.

 

Se det store udvalg i hjemmesidens Butik..

Vi vil gerne gøre dit indkøb endnu billigere. Frem til jul opkræves derfor ikke porto ved forsendelse til en dansk adresse. Portoen er normalt 50 kr. De penge sparer du, uanset om du køber en enkelt eller flere bøger.

Vi har masser af bøger på hylderne. Alene i år er der udgivet fire nye bøger.

Først kom Genforeningens arkitekt, dvs bind to om H. P. Hanssen, og så får du endda ekstra rabat ved samtidigt at købe bind 1, De danske sønderjyders førstemand.

Midt på året udkom festskriftet Over grænser. I september kom bogen Zeppelinbasen i Tønder, og senest har vi udgivet Henrik Becker-Christensens Diplomat i grænselandet.

Klik på Butik og se det store udvalg. Når du bestiller, vil det stadig fremgå, at portoen er 50 kr. Glem det. Når fakturaen udskrives, lægges der ikke porto på.

Bemærk venligst at adskillige bøger er tæt på udsolgt.

Har du tid og mulighed for at besøge vores butik, vi bor hos Rigsarkivet, Haderslevvej 45 i Aabenraa, vil du blive overrasket, for blandt andet gennem arv har vi i hundredvis af især ældre bøger. De fleste sælges til symbolske priser: 25 kr. pr. bog eller fem for 100 kr.

Disse bøger er der så mange af, at vi ikke har en oversigt over titlerne. Du er nødt til en dag selv at komme og kigge.

Men alle udgivelser nævnt under Butik kan afhentes eller blive sendt- og som nævnt sløjfer vi frem til jul portoen.