Udgivet den 18. januar 2022

Kontingent 2022 – årets henvendelse til de færreste

Har du husket at betale? Hvis nej – så skynd dig at betale og fortsæt med at læse meget mere om sønderjysk historie.

 

Langt de fleste af Historisk Samfund for Sønderjyllands 2000 medlemmer har betalt kontingent for 2022 – eller meddelt ønsker om ændringer. Disse mange har dermed også taget stilling til, at de gerne vil være del af det sønderjyske historiefællesskab i jubilæumsåret 2022, der jo bl.a. markeres med en ekstraordinær medlemsfordel: en flot jubilæumsgave i form af en helt ny, komplet Sønderjyllandshistorie.

Tak til den gruppe, som ikke behøver at læse videre.

 

Vores henvendelse her er til de – heldigvis relativt få – hvis kontingentbetaling endnu ikke er registreret. Jeres medlemskab er på vippen, og det månedsskrift og det indstik, der kommer i begyndelsen af februar, kan blive jeres sidste.

Kontrollér venligst, om I har betalt. Hvis ikke: Gør det gerne NU og vær med også i hele jubilæumsåret. Ellers: giv os et praj, hvis I ikke vil være med længere.

Det kan desværre ikke udelukkes, at den manglende betalingsregistrering skyldes en fejl fra vores – foreningens/kontorets – side. Det beklager vi selvfølgelig i så fald. Lad os, hvis I mener, noget er gået galt, høre fra jer – pr. mail eller telefon. Under alle omstændigheder vil vi gerne have rene linjer – også inden vi forulemper jer, bekoster foreningen og besværer kontoret med rykkerskrivelser.